e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

U T F O R S K A

Utöka klasskassan enkelt

Vill du och din klass åka på en klassresa. Eller vill du och ditt fotbollslag kanske åka och hitta på något roligt. Då behöver ni såklart tjäna pengar till klassen för att kunna göra detta. Men att tjäna pengar med klassen har aldrig varit enklare än nu. Det enda du behöver göra är att ta kontakt med Klassparmesan och börja sälja parmesanost.

Med deras goda parmesanost kommer ni få in alla pengar ni behöver på nolltid.

Gör odlingssäsongen längre

Att så och odla dina egna grönsaker och kryddor är något som alla borde prova.  Redan i januari kan man börja med första sådden och fortsätta så nya frön fram till maj. Om du dessutom odlar något du äntligen kan äta – då väntar en läcker belöning.

Om odling är något du uppskattar kan ett växthus vara en bra investering för att kunna starta upp lite tidigare inför säsongerna. Ett växthus hjälper till att skydda växterna och gör säsongen lite längre. 

Hos Norhage finner du ett brett utbud av växthusi många olika storlekar och utföranden såsom bågväxthus och tunnelväxthus!

pexels-anna-tukhfatullina-food-photographerstylist-2611818 (1)

Färska kryddor

Få dina köpta färska kryddor att leva längre med dessa 3 tips: 

  • Plantera om i större krukor med näringsrik jord. Separera växten lite i krukan för att ge dem utrymme att växa. Använd krukor med hål i botten så att vatten som är överskott kan rinna bort.
  • Odlingslampa som ger växterna det speciella ljuset eller placera dem på fönsterbrädan. Främst basilika, rosmarin och timjan kräver mycket ljus.
  • Vattna regelbundet, men ge dem inte för mycket vatten. För att få till rätt mängd, ställ örterna i diskhon och låt dem sippa vatten i cirka 10 minuter. Använd ljummet vatten.