e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

Optimal Drift: Kölrulle och Sidohjul för Din Släpvagn

För att säkerställa en smidig och säker transport är det viktigt att investera i rätt tillbehör till din släpvagn, såsom kölrullar och sidohjul.

Kölrulle: Jämn och Säker Båttransport

Kölrullen spelar en viktig roll vid båttransport och förenklar på- och avlastning av båten.

Varför Välja Rätt Kölrulle:

  1. Enkel Lastning och Lossning: En kölrulle ger en jämn yta för båtens skrov att rulla på, vilket underlättar på- och avlastning.
  2. Minimerar Friktion: Genom att minimera friktionen mellan båten och släpvagnen minskar kölrullen risken för skador på båten.
  3. Hållbar Konstruktion: Högkvalitativa kölrullar är tillverkade av slitstarka material för långvarig användning.

Sidohjul: Extra Stabilitet och Manövrerbarhet

Sidohjul läggs till på släpvagnens sidor för extra stabilitet och förbättrad manövrerbarhet.

Fördelar med Sidohjul:

  1. Stabil Lastning: Sidohjul ger extra stöd och stabilitet under på- och avlastning av släpvagnen.
  2. Förbättrad Manövrering: Genom att stödja sidorörelser underlättar sidohjul manövreringen av släpvagnen, särskilt i trånga utrymmen.
  3. Skydd mot Skador: Sidohjul skyddar släpvagnen från eventuella skador genom att minska risken för vältning eller ojämn belastning.

Viktiga överväganden vid Köp

När du väljer kölrullar och sidohjul till din släpvagn är det viktigt att överväga storlek, material och installation för att säkerställa att de passar perfekt och fungerar effektivt.

Optimera Din Släpvagnsprestanda

Genom att investera i högkvalitativa kölrullar och sidohjul kan du förbättra prestanda och säkerhet för din släpvagn. Dessa tillbehör ger inte bara en smidig transportupplevelse utan minimerar även risken för skador på din båt eller last.