e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

De nya Muminmuggarna för vintern har kommit!

Gör dig redo att mysa med en varm kopp choklad, för de nya mumin säsongsmugg för 2022 för vintern har anlänt! Dessa muggar har roliga vintermotiv med Muminfamiljen och är ofta mycket samlarobjekt. Om du är ett fan av Muminfamiljen vill du definitivt lägga vantarna på en av dessa muggar innan de är borta!

Varför är muminmuggar så populära?

Muminmuggar kommer med nya mönster för varje årstid och finns bara tillgängliga under en mycket kort tid. Detta gör att de är mycket eftertraktade av både Muminfans och samlare. Dessutom är varje mugg tillverkad av högkvalitativt porslin som tål diskmaskin och mikrovågsugn.

Var kan man köpa Mumin-muggar?

Om du är intresserad av att köpa en Mumin-mugg kan du hitta dem hos många onlineåterförsäljare som Lilla Stork som erbjuder muminprodukter. Det bästa stället att hitta en äkta mugg är dock genom den officiella Muminbutiken. Där kan du hitta de senaste designerna samt muggar i begränsad upplaga som inte finns tillgängliga någon annanstans. Så vad väntar du på? Börja ditt sökande efter den perfekta muggen idag!

Slutsats

De nya vintermuggarna från Mumin är det perfekta sättet att njuta av din varma favoritdryck den här säsongen! Med sina roliga mönster och sin samlarförmåga är dessa muggar ett utmärkt tillägg till alla samlingar. Så se till att lägga vantarna på en innan alla är borta!