e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

Kvalitetspeppar direkt från Kambodja

Peppar är en krydda som har funnits i århundraden, och dess historia är fascinerande. Den har sitt ursprung i Indien och användes av det indiska folket i deras matlagning. Därifrån spred den sig till andra delar av världen, och idag är den en viktig del av många olika kök. Det finns olika typer av peppar, till exempel svartpeppar, rosépeppar och vitpeppar. Peppar är en krydda som ger maträtter smak och djup, och den kommer garanterat att glädja dina smaklökar!

De olika sorterna av peppar har alla sin egen tydliga smak som kan förhöja en maträtt på olika sätt. Svartpeppar är kanske den vanligaste typen av peppar som används i matlagning, och den har en skarp, stickande smak. Rosépeppar är lite mildare och har en söt, blommig arom. Vitpeppar är mer subtila i smaken och används ofta i ljusa såser eller soppor.

Är du ute efter lite riktigt bra kvalitets peppar ska du kolla in Bestpepper. Bestpepper odlar sin egen peppar i Kambodja på ett traditionellt sätt helt utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Detta ger deras peppar en kraftfull smak som du inte får i din vanliga peppar. Så om du letar efter kryddor online är det bestpepper.se du ska kolla in.