e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

Lyft din outfit med kläder från Houdini, Aclima och Fjällräven Expedition

Vi alla vill ha en bekväm och stilfull outfit under våra dagliga äventyr, speciellt när vi rör oss runt om i staden. Det är här kläderna från Houdini, Aclima och Fjällräven Expedition kommer in i bilden. Dessa tre varumärken har en gemensam vision om att skapa högkvalitativa och funktionella kläder som kan bäras i alla slags väder. De erbjuder allt från varma jackor till t-shirts, byxor och accessoarer för att lyfta din outfit till nästa nivå. Så, om du vill ha komfort och stil på din nästa Lyft, ta en titt på dessa tre varumärken.

Houdini är ett svenskt varumärke som är känt för att skapa högkvalitativa kläder gjorda med hållbarhet i åtanke. Deras kläder tillverkas med återvunna material och har fokus på funktion och design. En av deras signaturprodukter är Power Houdi, en varm och bekväm fleecejacka som fungerar perfekt på sin egen eller under en skaljacka. Deras kläder fungerar lika bra i staden som i skogspromenaden. Deras utbud inkluderar också varma mössor, halsdukar och handskar som lyfter din outfit på vintern.

Aclima är ett norskt varumärke som har varit verksamt sedan 1939 och har vunnit flera priser för sina kläder. De är kända för att producera högpresterande ullkläder som kan användas året runt. Aclima kombinerar ull och syntetmaterial för att skapa extremt mycket ventilerande kläder som reglerar temperaturen både på bergstoppar och i stadens betongdjungel. Deras WoolNet-serie har ett fodermembran som hindrar vind och det innovativa DesignAir-systemet som ger en jämn luftström för maximal ventilation. Detta gör Aclima till ett utmärkt val för dig som letar efter kläder som kan användas året runt.

Fjällräven Expedition är utformade för att tåla kalla och tuffa förhållanden. Deras klassiska Greenland-serie är ett utmärkt val för stadspendling. Jackorna i serien är vattentäta och slitstarka och finns i olika färger så att du kan välja vad som matchar dig bäst. Deras Kanken-ryggsäckar är också ett populärt val för dem som vill ha en slitstark och ergonomisk ryggsäck. Dessa ryggsäckar finns i olika storlekar och färger och kan användas både av elever och andra som vill ha en stilfull och praktisk ryggsäck.

Att ha en bekväm och stilfull outfit är ofta en prioritet för oss när vi rör oss i staden. Att hitta kläder som är både funktionella och attraktiva kan dock vara en utmaning. Houdini, Aclima och Fjällräven Expedition är tre varumärken som erbjuder högkvalitativa och hållbara kläder som kan användas både i stadsmiljö och naturen. Så oavsett om du går till en business lunch eller en skogstur, se till att din outfift passar med några av de populära produkterna från dessa märken och känn dig säker och bekväm med en outfit som håller sigvarm, torr och stilfull.