e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

Hjälp andra hitta rätt väg till ett hälsosammare liv

De senaste åren har det blivit allt större fokus på vad vi stoppar i oss och träningstrenden verkar vara i fortsatt ökning i hela världen. Intresset för kost och träning har blivit en av de största branscherna i Sverige på väldigt kort tid och de närmsta åren förväntas de bli ännu större. I och med att intresset för kost och träning ökar krävs det fler utbildade kostrådgivare och personliga tränare. Om du har ett stort intresset för detta och är sugen på att byta karriär kan det vara en god idé att gå en kostrådgivarutbildning. Som kostrådgivare är det inte svårt att få jobb och du kommer att få hjälpa människor att förbättra sina kostvanor och leda dem i rätt riktning för att nå en bättre hälsa.

Företaget Intensivekost erbjuder en av Sveriges främsta utbildningar som ger dig titeln diplomerad kostrådgivare. Som diplomerad kostrådgivare kommer du varje dag få hjälpa människor till ett bättre liv. Utbildningen sker på distans med vissa moment på plats. I utbildningen kommer du få grunderna inom kost- och näringslära, samt lära dig många nyttiga och goda recept som du kan lära ut till dina framtida klienter.

Som tidigare nämnt kommer samhället att fortsätta röra sig i riktningen mot ännu mer fokus på vad som är hälsosamt och bra för din kropp. Sverige är ett av de ledande länderna i världen sett till hur stor andel av befolkningen som går på gym och tänker på vad dem stoppar i sig. Många andra länder kommer säkerligen att följa i Sveriges fotspår mot en förbättrad hälsa och kunskap kring hur näring och kost fungerar.