e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

Fördelarna med att använda kampanjgåvor för att främja ditt företag

Giveaway till mässor och reklamprodukter är ett utmärkt sätt att få ut ditt budskap och göra intryck på potentiella kunder. Det är viktigt att välja en väl genomtänkt produkt som folk kommer att vilja ha kvar länge snarare än något som de slänger direkt. Låt oss utforska några populära giveaways och fördelarna med att använda dem.

Paraplyer: En kvalitetsgåva som kommer att fortsätta att ge

Paraplyer är en av de mest populära reklamartiklarna, eftersom de ger nytta i alla väder. Folk älskar gratis paraplyer, så det är troligt att ditt företags logotyp eller varumärke kommer att ses av många förbipasserande varje gång någon använder ditt paraply. Paraplyer finns också i en mängd olika former, storlekar och färger, vilket gör att de kan anpassas till alla evenemang och budgetar.

Muggar: Ett prisvärt sätt att nå din målgrupp

Muggar är ett annat bra alternativ när det gäller reklamartiklar. De kan användas för kaffe, te eller kakao – eller till och med som en kontorstillbehör! Muggar är prisvärda, lätta att trycka logotyper och meddelanden på och finns i olika storlekar och material som keramik eller rostfritt stål. Du kan inte bara hålla kunderna engagerade i ditt varumärke när de använder din mugg varje dag på jobbet eller hemma, utan muggar reser också lätt – vilket innebär att fler personer utanför din målgrupp kan se ditt budskap eller din logotyp när den är ute i offentligheten.

Godis: Ett enkelt sätt att göra ett sött intryck

Att ge bort godis är ett utmärkt sätt att göra ett sött intryck på potentiella kunder och samtidigt visa upp ditt företags logotyp! Alla älskar gratis godis – särskilt under evenemang eller mässor – så se till att du har gott om godis tillgängligt hela tiden! Du kan beställa skräddarsytt godis som trycks med logotyper eller meddelanden som hjälper till att sprida ordet om ditt företag vid alla evenemang – från konferenser och fester till mässor och kongresser. Dessutom är godis relativt billigt jämfört med andra reklamartiklar som paraplyer eller muggar!

När du letar efter sätt att marknadsföra ditt företag är profilreklam alltid ett bra alternativ – särskilt om du väljer produkter som folk kommer att behålla under en längre tid (som paraplyer). På så sätt kan potentiella kunder hålla sig engagerade i ditt varumärke på löpande basis i stället för att bara få ett engångsintryck av produkter som pennor eller varukorgsmarkeringar. Med rätt blandning av giveaways kan du öka kännedomen om ditt varumärke utan att det kostar dig pengar! Hitta den perfekta mixen idag!