e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)
Bilden visar gäster i en hotelllobby. Entrémattor och hyrmattor finns för hotell och restaurang samt som logomattor till företag.

Entrémattor för hotell och restaurang

Söker du efter anpassade entrémattor för ditt hotell eller din restaurang? Är ditt hotell eller din restaurang i behov av nya hyrmattor till restaurangens entré eller till hotellentrén och lobby? Om så är fallet är ett enkelt sätt att uppdatera utseendet med en hyrmatta.

Du kan nu enkelt göra detta genom att investera i anpassade entrémattor med eget tryck. Det finns många olika typer av entrémattor som även finns som en praktisk hyrmatta. Dessa kommer inte bara att ge ditt hotell och restaurang ett välkomnande intryck.

Hyrmattorn med eget tryck har också flera praktiska fördelar, som kan hjälpa dig att ge en bättre kundupplevelse under tiden som det är varumärkesbyggande. Genom att ta en närmare titt på några av fördelarna med att använda anpassade tryckta entrémattor och hyrmattor.

Estetisk och vacker som skapar ett välkomnande intryck

Den mest uppenbara fördelen med anpassade tryckta entrémattor är det välkomnande och igenkännande intrycket. Du kan välja mellan hundratals mönster, färger och typsnitt för att skapa en iögonfallande matta som återspeglar din varumärkesidentitet.

Detta är särskilt viktigt om du försöker skapa en viss atmosfär på ditt hotell eller din restaurang. Genom att använda skräddarsydda entrémattor kan du säkerställa en inbjudande atmosfär så snart kunderna kommer in i din anläggning.

Enkelt underhåll genom att välja hyrmattor av högsta kvalitet

Underhåll av mattor kan vara tidskrävande och dyrt, särskilt när det gäller att hantera smuts och fuktuppbyggnad. Anpassade tryckta entrémattor är utformade med detta i åtanke. Dessa är tillverkade av högkvalitativt material som är slitstarkt och lätt att rengöra.

Allt du behöver göra är att dammsuga eller rengöra dem regelbundet med mattvätt, på så sätt kommer de att se fräscha ut i många år framöver. Dessa typer av mattor absorberar också fukt så att kunderna inte lämnar våta fotspår eller halkar vid din entré. Det bidrar till att den alltid ser snygg och prydlig ut samt minskar olycksrisken vid din entré.

Hyrmattor som vårdas väl skapar en ökad hållbarhet

Anpassade tryckta entrémattor är också mycket hållbara. De är utformade för att tåla tung fotgängartrafik utan att slitas ner snabbt som andra typer av mattor skulle göra. Materialet som används för dessa mattor är tillräckligt starkt för att motstå blekning från solljus samt slitage från daglig användning. Detta gör dem till ett idealiskt val för alla företag som dagligen har hög fotgängartrafik.

Kostnadsbesparande alternativ när du väljer en hyrmatta

Anpassade tryckta entrémattor ofta mer kostnadseffektiva än traditionella mattalternativ eftersom de kräver mindre underhåll med tiden. Du behöver inte oroa dig för att byta ut dem med några års mellanrum på grund av slitage. Med en hyrmatta så löser leverantören allt detta åt dig.

Detta innebär att du sparar pengar på lång sikt. Dessutom behöver du inte heller lika många rengöringsmedel eftersom dessa typer av mattor är lätta att underhålla. Det är ett utmärkt sätt att piffa upp ett hotell eller en restaurang på ett snabbt och enkelt sätt. Samtidigt som du kan dra nytta av de praktiska fördelarna med mattor, som hållbarhet, ökad säkerhet, enkelt underhåll och kostnadsbesparingar.

Det säkert en hyrmatta som passar perfekt för ditt företags behov redan idag, även om du inte har tagit fram en grafisk profil eller logotyp. Om du letar efter ett enkelt sätt att uppdatera utseendet på din anläggning utan att budgeten påverkas nämnvärt.