e1af08f841dc4d9483220a5090ebc2ab (2)

10 ytterligare tjänster som borde erbjudas av hunddagis

Om du är hundägare vet du hur viktigt det är att hitta ett säkert och pålitligt ställe att lämna din pälsbeklädda vän på medan du är på jobbet eller gör ärenden. Hunddagis i Stockholm har därför blivit alltmer populära under de senaste åren. Det finns dock fortfarande några viktiga tjänster som ofta förbises av hunddagis. Här är 10 ytterligare tjänster som borde erbjudas av hunddagis för att ge bästa möjliga vård för din hund.

  1. Hämtning och lämning: Låt oss erkänna att det kan vara tufft att släpa runt en hund. Många hunddagis erbjuder hämtning och lämning mot en extra avgift, och detta är något som alla hunddagis bör erbjuda.
  2. Klockklippning: Hundar som går utomhus måste få sina klockor klippta regelbundet så att de inte går vilse. Detta är en tjänst som bör erbjudas av alla hunddagis.
  3. Hundvård: Många hunddagis erbjuder grundläggande hundfrisering i Stockholm, men det finns några som inte erbjuder några groomingtjänster alls. Hundvård är viktigt för att hålla din hund ren och frisk, så detta är en tjänst som alla hunddagis bör erbjuda.
  4. Lekgrupper: Socialisering är viktigt för hundar i alla åldrar. Många hunddagis erbjuder lekgrupper för valpar, men det finns några som inte erbjuder denna tjänst alls. Lekgrupper är ett utmärkt sätt för valpar att socialisera sig med andra hundar och lära sig att interagera med dem på rätt sätt.
  5. Träningskurser: Träningsklasser är ett annat bra sätt att socialisera valpar och hjälpa dem att lära sig att interagera med andra hundar på rätt sätt. Många hunddagis erbjuder träningsklasser mot en extra avgift, men det finns en del som inte erbjuder denna tjänst alls.
  6. Hundpromenader: Många hundägare förlitar sig på att hunddagis promenerar sina hundar medan de är på jobbet eller gör ärenden. Det finns dock vissa hunddagis som inte erbjuder denna tjänst alls.
  7. Utfodring: Många hundar har särskilda kostbehov, och det är viktigt att deras matbehov tillgodoses när de är borta från hemmet. Tyvärr är det inte alla hunddagis som erbjuder utfodringstjänster.
  8. Separata områden för stora och små raser: Det är viktigt att stora och små raser hålls åtskilda eftersom de har olika behov av motion och socialisering. Tyvärr har inte alla hunddagis separata områden för stora och små raser.

Det här är bara några av de tilläggstjänster som bör erbjudas av hunddagis för att ge bästa möjliga vård för din hund!